GoForArt kunsthars objecten

In 2012 ben ik begonnen met kunstharsobjecten. Dragers van piepschuim worden bedekt met verschillende lagen 2-componenten kunsthars. Daarbij moet tussen de lagen veel worden geschuurd om een mooi resultaat te krijgen.
De kunstharsbollen zijn geschikt om ook buiten te gebruiken. Kijk voor inspirerende ideeën de Video GFA acryl resin objects
 
 
 
 

GFA 144 Met titel: Meet My Kawaii Men

Heerlijk, mijn kawaii-mannen zijn af. Maanden ben ik met ze bezig geweest en nu staan ze gewoon samen te 'chatten'. Te chatten over Enjoy colour in life. Dat we de mooie momenten in het leven moeten koesteren, aandacht geven en laten groeien. Ze zijn het roerend met elkaar eens, business-kawaii-man, man-next-door-kawaii-man en camping-kawaii-man.
Wat 'kawaii' betekent, weet u het? Het is Japans voor 'schattig'. Vandaar!

Meet My Kawaii Men, ze zijn te zien geweest tijdens de Kunstroute De Bilt 900 jaar, juni 2013.
       
GFA 123


Met titel: 'Bekijk je leven eens door een andere bril.'                            Nick name: Brilliebol

Even los van de vlinders en de bloemen: de bril is in!
Meer weten over 'Brilliebol'? G
ebruik de optie links: Neem contact op.

       
GFA 141 pilonnen - VERKOCHT/SOLD-
Met titel: Carnaval of Luck

Set van 2 kunsthars pilonnen, ca. 20 en 25 cm hoog. Neer te zetten in verschillende composities, met en zonder tekst.  De pilonnen kunnen binnen, maar ook buiten worden gebruikt. Scherven brengen geluk zullen we maar zeggen!

   
GFA 143 pilonnen - VERKOCHT/SOLD -
Met tekst: choose your rhythm


  
GFA 140 pilonnen
Met titel: The time in between

Een set van 2 kunsthars pilonnen, 21 en 26,5 cm hoog. De pilonnen zijn beschilderd met acrylverf en bewerkt met bronspoeder. Tevens zijn ze afgelakt, zodat ze ook buiten gebruikt kunnen worden.
De pilonnen zijn op verschillende manier te combineren.

       
GFA 142    Met titel: Choose your rhythm
2 Kunsthars pilonnen van ca. 21 en 26 cm hoog. Op verschillende manier neer te zetten, binnen of buiten.
  

      

GoMandala bol 109                                                                                            GoMandala 99
Met titel: De toegang tot geluk ben je zelf (1).                                   schilderij 50 x 50 x 4 cm
Kunsthars bol van 25 cm doorsnee.
                                                                    Met titel: Wall paper 1                               
Het betreft een design met zwarte krullen, hard roze cirkels en een zwart/witte mandala. De GM-bol is goed passend bij het schilderij GoMandala 99, foto hier rechts.
De GM-bol is voorzien van een buisje, zodat de bol op een standaard kan worden gezet. Tevens is de bol gelakt ter bescherming.

 


   
GoMandala bol 116  - VERKOCHT -                                                                GoMandala 115 - VERKOCHT -

Met titel: The perfect galaxy

Kunstharsbol van 25 cm doorsnee. Design van paars/zwarte cirkels met zilveren en zwarte stippen, en zwart/witte mandala. De kunstharsbollen worden altijd met getoonde antraciet zwarte steen met aluminium staander geleverd. De GM-bol is goed passend bij GoMandala 115, hier rechts getoond.
Go Mandala bol 102 - VERKOCHT -

GoMandala bol, rijkelijk versierd met 2 GM thema's. GMb-102 heeft rode en oranje bloemen aan de voorzijde met daarbij het bekend zwart/witte GoMandala-oog. Aan de achterzijde zijn naast de bloemen 2 vlinders verwerkt.

Heeft u interesse in een dergelijk object? Neem gerust contact op via: mariaberns@hotmail.nl .


 

                            

GoMandala bol 107 - VERKOCHT/SOLD

Kunsthars bol van 25 cm doorsnede. De bol heeft een opening onderin zodat hij op een standaard gezet kan worden (zie foto links). Op de voorzijde ziet u het bekende GoMandala 'oog', de foto rechts geeft een beeld van de achterzijde, met de vlinders. De bol is bedoeld als interieursieraad en combineert goed met GoMandala 96 (verder hieronder afgebeeld).

Op de expositie in maart 2012 zijn deze twee werken gezamenlijk geëxposeerd.


 

GoMandala 96

Groen/blauwe bloemen met goud details en zwart/witte mandala.

50 x 50 x 4 cm

Met tekst op rechter zijkant: ENJOY!


 

  

GoMandala bol 108  - VERKOCHT/SOLD

Prachtig, rijk versierde GoMandala bol (108) in de kleuren bordeaux rood, rood en oranje. De bol is 25 cm doorsnee en voorzien van een buisje aan de onderkant zodat hij ook op een standaard kan worden gezet.

     
GoMandala bol 110 - VERKOCHT/SOLD

Oranje kunstharsbol met een doorsnee van 25 cm, met alleen het vlinder-thema. De bol heeft drie verschillende zicht-mogelijkheden: met 'het oog', met vlinders rond een zwart/witte mandala of alleen met een bonte vlinderdans. De bol is voorzien van een buisje zodat ze op een standaard gezet kan worden.


   
GoMandala bol 122  -  Decoratief Object  - VERKOCHT/SOLD

Vrolijke vlinders in diverse blauw tinten. Natuurlijk heeft ook dit bol-object verschillende gezichtspunten. Foto 3 geeft weer hoe u het kunstwerk geleverd krijgt, inclusief de antraciet steen met staander.
De bol heeft een doorsnee van 25 cm en is (regenbestendig) afgelakt met natuur vriendelijk lak.
Onder een afdakje zou de bol buiten gebruikt kunnen worden.

 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 GFA 117 - VERKOCHT -
Met titel: The purple salamander with friends (1)

Kunstharsbol van 25 cm doorsnee. De paarse salamander vergezeld door zijn vrienden. De bol wordt afgeleverd op een aluminium staander op een antraciet zwarte steen.

De GFA-bol was te zien tijdens de Expositie in Doetinchem.
 
 
 
Klik om terug te gaan naar GFA Art Collection
 
Klik om te gaan naar Home