Het ontstaan van GoForArt (GFA)

GoForArt is ontstaan vanuit een passie. Een passie om uiting te geven aan kleuren en beelden die in mij opkomen en zo energie te delen. Het is een soort missie voor me: vrolijke en kleurrijke energie delen met mensen die het willen ontvangen en met hen die het kunnen gebruiken.
Mijn persoonlijke groei speelt zeker een rol bij deze uitingsvorm. Vroeger had ik het levensmotto 'Get out of your comfort zone'. Sinds enige jaren is dat gewijzigd in: 'De toegang tot geluk ben je zelf'. Ik word ouder en daarmee milder. Levenservaringen spelen een belangrijke rol in dit ontwikkelingsproces. Het besef dat je gelukkig kunnen voelen ook een keuze is en dat je actief dit gevoel kan opzoeken en voeden.

Om een ander een moment van geluk, vrolijkheid of bijvoorbeeld rust te laten voelen, ben ik begonnen met het maken van de GoMandala's en andere GoForArt-werken. Alle werken worden alleen gemaakt op momenten dat ik zelf rustig ben en me happy voel. Door iets te creeëren ervaar ik een moment van geluk. Uit het niets komen beelden en melodieën in mijn hoofd op. Er is altijd positieve energie wanneer ik een GoForArt-werk maak.


Deze energie, de vrolijkheid en de rust hoop ik door te kunnen geven met een GoForArt-werk. Dat een ander, uzelf of degene waar u een GoForArt-werk voor aanschaft, deze positieve energie ook ervaart iedere dag.

Ik wens u veel plezier met uw GoForArt-werk, in welke vorm dan ook. Als cadeau voor uzelf, of als cadeau voor iemand in uw omgeving.

Mária Berns
 

Afbeelding invoegen
   Onze eigen tuin, de beste omgeving om GoForArt-werken te maken.

In deze groene en inspirerende omgeving mag ik graag buiten aan de GoForArt-kunst werken.

Geheel in rust en in balans komen zo beelden, kleuren en combinaties naar boven die ik graag verwezenlijk op canvas.
Met het maken van deze schilderijen hoop ik mensen een mooi moment op de dag te geven.

Uiteraard worden de kunsthars bolobjecten in mijn atelier gemaakt. Atelier

 
KWF kankerbestrijding en de Hersenstichting Nederland
 
 
GoForArt draagt KWF Kankerbestrijding en Hersenstichting Nederland een warm hart toe.
Aan het einde van het jaar worden donaties gestort om zo bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek.
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen

 
 
 
 
 
Het JOY schilderij werd per opbod aangeboden, om zo donatiegeld bij elkaar te krijgen voor de ziekte van Parkinson. De hoogste bieder binnen de eerste E 500,- donorgrens heeft het schilderij gekregen.
 
Alle donateurs bedankt!
 


  Klik om te gaan naar Home